Home - Nieuws - 2020

21-12-2020

Aangepaste verzendtijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste verzend- en levertijden. Hierdoor kan het helaas iets langer duren voordat u uw bestelling in huis heeft. Houd hierbij ook rekening met de grote drukte bij onze bezorgpartners.

Afhalen niet mogelijk

Let op: In verband met de huidige coronamaatregelen is ons kantoor momenteel gesloten voor bezoekers. Het is dus NIET mogelijk om uw bestelling bij ons op locatie af te halen. Wij hopen u in de loop van volgend jaar weer te mogen verwelkomen. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 toegewenst!

 
Besteldatum (vóór 21:00, tenzij anders vermeld):
Bezorging vanaf*:
Donderdag 24 december
Maandag 28 december
Vrijdag 25 december
Dinsdag 29 december
Zaterdag 26 december
Dinsdag 29 december
Zondag 27 december
Dinsdag 29 december
Maandag 28 december
Dinsdag 29 december
Dinsdag 29 december
Woensdag 30 december
Woensdag 30 december
Donderdag 31 december
Donderdag 31 december voor 17:30 uur
Zaterdag 2 januari
Donderdag 31 december na 17:30 uur
Dinsdag 5 januari
Vrijdag 1 januari
Dinsdag 5 januari
Zaterdag 2 januari
Dinsdag 5 januari

 * KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij helaas geen controle over.


30-06-2020

Kwart van de thuiswerkers werkt op onbeveiligd netwerk

Sinds de coronacrisis werkt een groot deel van de Nederlanders noodgedwongen thuis. Uit onderzoek van VPNdiensten.nl blijkt echter dat een kwart van de thuiswerkers dit niet altijd doet via het beveiligde netwerk van hun werkgever. Het onderzoek werd uitgevoerd door Panelinzicht die 1.506 thuiswerkende Nederlanders ondervroeg.

Cybersecurity consultant Abel Baas van VPNdiensten.nl benadrukt het belang van veilig thuiswerken: “Als bedrijf is het ontzettend belangrijk om je beveiliging op orde te hebben. Wij merken dat cybercriminelen op dit moment inspelen op de overstap naar digitaal thuiswerken. Zo doen ze veel pogingen om wachtwoorden van thuiswerkers te ontfutselen en via zwakke plekken bedrijven te infiltreren. Binnen dataveiligheid is een foutje zo gemaakt en de gevolgen zijn vaak catastrofaal. We schrikken er daarom van dat zo’n groot gedeelte Nederlanders onbeveiligd vanuit huis werkt.”

Onveilige netwerken

Om veilig te kunnen thuiswerken is het niet alleen belangrijk dat men inlogt op het beveiligde netwerk van de werkgever. Ook het gebruik van een veilig WiFi-netwerk is cruciaal. Uit het onderzoek blijkt dat 17 procent van de respondenten dit niet altijd doet: zij werken weleens via een openbaar WiFi-netwerk. Mannen maken met 21 procent het meest gebruik van open WiFi-netwerken. Dit is opvallend, aangezien juist zij zien hun werkgever zien als gemakkelijk doelwit voor hackers (22 procent).

Vooral jongeren zijn zich bewust van de risico's van werken via een onbeveiligd netwerk. Onder deze doelgroep is 25 procent bang voor een datalek, vergeleken met slechts 13 procent van de vijftigplussers. Wanneer we kijken naar alle ondervraagden, vreest 20 procent een datalek.

Kennisgebrek

Een belangrijke verklaring voor het hoge percentage onveilige thuiswerkers in Nederland, is een gebrek aan kennis. Ruim een derde beoordeelt zijn kennis over veilig digitaal thuiswerken met een onvoldoende en 31 procent zou hier graag meer over willen weten. Vooral jongeren gevan aan over te weinig kennis te beschikken (43 procent) en behoefte te hebben aan voorlichting (35 procent). Verder blijkt dat sommige organisaties geen rekening houden met de risico’s van werken op afstand, zo geeft 22 procent van de respondenten aan.

Meer informatie

Met een firewall creëert u een veilige thuiswerkomgeving voor uw werknemers. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of bekijk ons uitgebreide firewall assortiment, U kunt ons op werkdagen bereiken via 030 669 1220, info@firewallshop.nl of via de chat op onze website. WIj voorzien u graag van passend advies!


17-03-2020

KommaGo Corona-update

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo:
 
  • PostNL vraagt bij het bezorgen niet meer om uw handtekening, maar noteert de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs op het handtekeningveld. Houd deze dus bij de hand als u een pakketje verwacht.
 
  • Afhalen is niet meer mogelijk op onze locatie in Utrecht.
 
Wij blijven tot uw dienst
Ondertussen blijven wij gewoon voor u klaarstaan en nemen wij uw bestellingen in behandeling. In verband met de huidige situatie werkt het merendeel van onze medewerkers thuis en zijn wij net als gewoonlijk bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. Er verandert voor u dus weinig, behalve dat het niet meer mogelijk is om bestellingen af te halen op onze locatie in Utrecht.

Het is nog niet bekend hoe lang deze maatregelen van kracht zullen zijn. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen wij de adviezen op van de overheid en het RIVM. Voor nu wensen wij u het allerbeste!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie